a

Zaharijev: Bosilegrad se vratio redovnim aktivnostima

Bosilegrad se vratio redovnim aktivnostima i na teritoriji opštine nema zaraženih, niti sumnji na koronavirus, rekao je za FAR predsednik opštine Vladimir Zaharijev.

Zaharijev je rekao da je nastavljeno sa proizvodnjom maski i podelom vizira u opštini.

Inače, u Pčinjskom okrugu, kako stoji na sajtu covid-19.rs, najveći broj zaraženih i dalje je u Vranju, 256, sledi Surdulica sa 55, Vladičin Han – 26, Bujanovac – 8, Preševo i Trgovište – 5, dok su u Bosilegradu, prema zvaničnoj statistici Instituta “Batut”, 4 obolela.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
maj 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar