a

Do 11. juna traje rani javni uvid povodom izrade PDR-a Uslužnog centra “Dimitrovgrad – Gradina”

Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, objedinjenu proceduru i izvršenja, imovinsko-pravne poslove i komunalno-stambenu delatnost pri Opštinskoj upravi opštine Dimitrovgrad, oglašava rani javni uvid povodom izrade plana detaljne regulacije Uslužnog centra “Dimitrovgrad – Gradina”.

Rani javni uvid se organizuje sa ciljem upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, očekivanim efektima planiranja i dr.

Pozivaju se organi, organizacije i javna preduzeća koja su ovlašćena da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgranju objekata, da daju mišljenje u pogledu uslova i neophodnog obima i stepena procene uticaja na životnu sredinu.

Pravna i fizička lica dostavljaju primedbe i sugestije oglašivaču u pisanoj formi, najkasnije do 11. juna ove godine.

Kompletan materijal izložen je u kancelariji br. 21, u zgradi opštine Dimitrovgrad, kao i na opštinskom sajtu, dok je grafički prilog postavljen na izlogu dimitrovgradske galerije.

Deteljnije na sajtu opštine Dimitrovgrad.

 A. Todorov (izvor: opština Dimitrovgrad) 

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar