a

Andrija Stankov i Kristina Gocev nastupili na prvenstvu Srbije u karateu

Proteklog vikenda u Čačku je održano prvenstvo Srbije za poletarce, pionire i nade na kome su nastupili takmičari Karate kluba “Caribrod” Andrija Stankov i Kristina Gocev, ali nisu uspeli da se domognu pobedničkog postolja.

This image has an empty alt attribute; its file name is 338-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 339-1024x683.jpg

Na nadmetanju koje je okupilo najbolje karatiste Karate saveza užeg regiona, Karate saveza Vojvodine i beogradskog karate saveza, Kristina Gocev je u kategoriji nada 2007. godište klasa “C” izgubila u borbi za bronzanu medalju u repasažu i zauzela peto mesto. Njen klupski kolega Andrija Stankov je nastupio u kategoriji nada 2007. godište klasa “B”, ali je pretrpeo eliminaciju u prvom kvalifikacionom krugu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 340-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 341-1024x683.jpg

Organizator takmičenja koje je održano u hali Borca kraj Morave je Karate federacija Srbije, a tehnički organizatori bili su Karate savez uže Srbije i Karate kluba “Borac” iz Čačka. Turnir je protekao uz poštovanje svih mera predostrožnosti u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

A. Todorov (izvor: Karate klub “Caribrod”)

Foto: Karate klub “Caribrod”

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar