a

Redovan pregled tunela Bancarevo, Sopot i Sarlah na Koridoru 10

Od 29. juna do 3. jula na istočnom kraku Koridora 10 obaviće se redovni polugodišnji pregled sistema u tunelima „Bancarevo“, „Sopot“ i „Sarlah“, saopšteno je iz Koridora Srbije.

Naglašava se da su ovi tuneli najsavremeniji u Srbiji, sa najsavremenijom instaliranom opremom, koja besprekorno funkcioniše od puštanja kompletne deonice u saobraćaj 9. novembra. Međutim, kako bi obezbedili važenje garancije, a u skladu sa klauzulama ugovora za opremanja tunela, Koridori Srbije su obavezni da organizuju polugodišnji pregled, stoji u saopštenju.

This image has an empty alt attribute; its file name is 386-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 387-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 388-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 389-1024x683.jpg

Takođe se navodi da je u navedenom periodu planirano naizmenično zatvaranje tunelske cevi, a pregled će vršiti izvođač “AzVirt” u saradnji sa predstavnicima Javnog preduzeća „Putevi Srbije“, akreditovanim kućama i predstavnicima nadzornog organa.

P. Videnov (izvor: Koridori Srbije)

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Ostavi komentar