a

Zaharijev: Još jedan slučaj koronavirusa u Bosilegradu

Prema poslednjim informacijama na teritoriji opštine Bosilegrad potvrđen je još jedan slučaj koji je pozitivan na koronavirus. To je FAR potvrdio predsednik opštine Vladimir Zaharijev.

On je izjavio da se obolela osoba nalazi u izolaciji, a takođe i svi kontakti. Zaharijev je dodao da je slučaj otkriven tako što je odrađen PCR test.

“Štab je danas zasedao, osim novonastalog slučaja, predložene su određene preporuke. Maske i viziri po preporuci treba da se nose, kako ne bi došlo do neke ozbiljnije situacije” – rekao je Zaharijev.

Takođe, uskoro će se početi sa ponovnom dezinfekcijom ulica i ulaza u zgrade na teritoriji opštine Bosilegrad.

Teodora Petrov

Foto: Vladimir Krojf Zahariev

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar