Zaharijev: Još jedan slučaj koronavirusa u Bosilegradu

Prema poslednjim informacijama na teritoriji opštine Bosilegrad potvrđen je još jedan slučaj koji je pozitivan na koronavirus. To je FAR potvrdio predsednik opštine Vladimir Zaharijev.

On je izjavio da se obolela osoba nalazi u izolaciji, a takođe i svi kontakti. Zaharijev je dodao da je slučaj otkriven tako što je odrađen PCR test.

“Štab je danas zasedao, osim novonastalog slučaja, predložene su određene preporuke. Maske i viziri po preporuci treba da se nose, kako ne bi došlo do neke ozbiljnije situacije” – rekao je Zaharijev.

Takođe, uskoro će se početi sa ponovnom dezinfekcijom ulica i ulaza u zgrade na teritoriji opštine Bosilegrad.

Teodora Petrov

Foto: Vladimir Krojf Zahariev

Napisao/la

Теодора Петров е родена през 1995 година. Основно и средно образование завършва в Димитровград (Цариброд), след което продължава обучението си в Университета в Косовска Митровица. Става преподавател по английски език и литература. Още като малка проявява интерес към чужди езици, обича фотография, писане и актьорство. Получава награда за участие в постановка в чест на Уилям Шекспир, а с колегите си от университета пише текст за театрална пиеса, която е изиграна в факултета в Косовска Митровица. Превежда от английски, испански и български на сръбски език. Журналист-сътрудник на портал ФАР от 2018 година. Работи като журналист и преводач, изключително позитивна и обича работата в екип.

Bez komentara

Ostavi komentar