VIDEO: Zaharijev – U Bosilegradu bez novih slučajeva koronavirusa

Na teritoriji opštine Bosilegrad nije potvrđen novi slučaj infekcije Covid-19, a epidemiološka situacija je pod kontrolom, rekao je za FAR predsednik opštine Vladimir Zaharijev.

On je naveo da se mere u Bosilegradu poštuju, takođe, peru se ulice i ulazi u zgrade. Najavio je još jednu akciju podele zaštitnih maski na teritoriji opštine i ponovio da je preporuka struke da se one nose.

Na pitanje FAR-a kako komentariše vest objavljenu u medijima da je svršene osmake u toku proslave maturske večeri u školskoj kuhinji služila kuvarica koja je došla iz žarišta u Severnoj Makedoniji, on je odgovorio da pomenuta osoba nije boravila u toj zemlji, već je putovala na teritoriji Republike Srbije, da za sada nema nikakvih problema i dodao da je proslava prošla u najboljem redu.

Poslednji slučaj koronavirusa u Bosilegradu potvrđen je 29. juna.

Detaljnije u izjavi Vladimira Zaharijeva.

Novinar: Teodora Petrov

Montaža: Mikica Kostov

Odgovorni urednik: Petar Videnov

Produkcija: FAR TV

jul 2020

Napisao/la

Теодора Петров е родена през 1995 година. Основно и средно образование завършва в Димитровград (Цариброд), след което продължава обучението си в Университета в Косовска Митровица. Става преподавател по английски език и литература. Още като малка проявява интерес към чужди езици, обича фотография, писане и актьорство. Получава награда за участие в постановка в чест на Уилям Шекспир, а с колегите си от университета пише текст за театрална пиеса, която е изиграна в факултета в Косовска Митровица. Превежда от английски, испански и български на сръбски език. Журналист-сътрудник на портал ФАР от 2018 година. Работи като журналист и преводач, изключително позитивна и обича работата в екип.

Bez komentara

Ostavi komentar