a

VIDEO: Zaharijev – U Bosilegradu bez novih slučajeva koronavirusa

Na teritoriji opštine Bosilegrad nije potvrđen novi slučaj infekcije Covid-19, a epidemiološka situacija je pod kontrolom, rekao je za FAR predsednik opštine Vladimir Zaharijev.

On je naveo da se mere u Bosilegradu poštuju, takođe, peru se ulice i ulazi u zgrade. Najavio je još jednu akciju podele zaštitnih maski na teritoriji opštine i ponovio da je preporuka struke da se one nose.

Na pitanje FAR-a kako komentariše vest objavljenu u medijima da je svršene osmake u toku proslave maturske večeri u školskoj kuhinji služila kuvarica koja je došla iz žarišta u Severnoj Makedoniji, on je odgovorio da pomenuta osoba nije boravila u toj zemlji, već je putovala na teritoriji Republike Srbije, da za sada nema nikakvih problema i dodao da je proslava prošla u najboljem redu.

Poslednji slučaj koronavirusa u Bosilegradu potvrđen je 29. juna.

Detaljnije u izjavi Vladimira Zaharijeva.

Novinar: Teodora Petrov

Montaža: Mikica Kostov

Odgovorni urednik: Petar Videnov

Produkcija: FAR TV

jul 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar