a

Od ponedeljka Grčka zatvara granice za srpske turiste

Grčka od ponedeljka, 6. jula, ujutru od 6:00 sati, ponovo zatvara granice za državljane Srbije. To je za televiziju N1 potvrdio ministar turizma, trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Kako prenosi Fonet, Grčka je takvu odluku donela zbog opšte epidemiološke situacije u Srbiji, ali i velikog broja ljudi iz Srbije koji su u Grčkoj pozitivni na koronavirus.

RTS, pak, prenosi da tu informaciju nisu mogli da potvrde u grčkom Ministarstvu inostranih poslova, te da je ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić, rekao da se takva odluka razmatra i da postoji šansa da se to i dogodi.

T. Petrov (izvor: RTS / N1 / Fonet)

Foto: DIP Production

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar