Nove preventivne mere za dimitrovgradske ugostitelje, zabranjene svadbe, rođendani i druge proslave

Predsednik opštine Vladica Dimitrov sastao se danas u Edukativno-obrazovnom centru sa vlasnicima ugostiteljskih objekata u Dimitrovgradu i tom prilikom im saopštio ograničenja koja će morati da poštuju u narednom periodu, a sve u cilju sprečavanja širenja epidemije koronavirusa.

This image has an empty alt attribute; its file name is 105-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 106-1024x683.jpg

Dimitrov je predočio da će od utorka, 7. jula u ugostiteljskim objektima u gradu biti zabranjena organizacija svadbi, rođendana i drugih proslava. Osim toga, preporuka Štaba je da unutrašnje jedinice ovih objekata budu otvorene za goste do 20:00 sati, a da nakon toga mogu raditi samo bašte.

Predsednik opštine je saopštio ugostiteljima da će njihovi radnici od 7. jula pa nadalje ,dok se epidemiološka situacija ne stabilizuje, obavezno morati da nose zaštitne maske i rukavice tokom čitavog trajanja radnog vremena.

This image has an empty alt attribute; its file name is 107-1024x683.jpg

Uprkos negodovanju pojedinaca na ove mere, Dimitrov je kazao da je zdravlje ljudi u ovom trenutku najbitnije i da će on, zajedno sa svojim saradnicima učiniti sve da se u Dimitrovgradu održi povoljna epidemiološka situacija.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar