a

VIDEO: OO SNS u Dimitrovgradu najoštrije osuđuje napade, vandalizam i nameru da se putem nasilja dođe na vlast

Opštinski odbor SNS-a u Dimitrovgradu je na konferenciji za novinare najoštrije osudio, kako tvrdi, svaki napad na demokratske institucije Republike Srbijem, vandalizam i nameru pojedinih opozicionih političara da mimo volje građana, a putem nasilja dođu na vlast.

U obraćanju medijima, predsednik Opštinskog odbora SNS-a Vladica Dimitrov je zamolio građane Dimitrovgrada da ostanu mirni i odgovorni, takođe, da poštuju sve mere Kriznog štaba Republike Srbije i Stručno-operativnog tima opštine Dimitrovgrad.

Dimitrov je apelovao na organe reda Republike Srbije da zaštite imovinu, zdravlje ljudi i institucije Republike Srbije, a odgovorne privedu pravdi, jer kako je rekao “pristojna Srbija mora da pobedi”.

Pored ekipe FAR-a, konferenciji za novinare prisustvovali su novinari i Radio-televizije Caribrod i lista “Bratstvo”.

Detaljnije u TV prilogu.

Novinar: Teodora Petrov
Snimatelj i montaža: Stefan Pavić
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
jul 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar