a

VIDEO: Dimitrov – Epidemiološka situacija u Dimitrovgradu nepromenjena

Epidemiološka situacija na teritoriji opštine Dimitrovgrad je nepromenjena, nema sumnjivih slučajeva na infekciju Covid-19, rekao je u telefonskom razgovoru za FAR predsednik opštine Vladica Dimitrov.

On je naglasio da nije zabeležen povećan broj javljanja u kovid ambulantu, od jutros samo njih 3, a da se rezultati testa za lice koje je bilo pozitivno na koronavirus još uvek čekaju.

Dimitrov je rekao da je stanje u Domu za stare pod kontrolom.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Foto: Stefan Pavić
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
avgust 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar