„Željuša“ počinje nadmetanje u Okružnoj ligi Pirot gostovanjem u Poljskoj Ržani 6. septembra

Fudbalskom klubu „Željuša“ je u protekloj takmičarskoj sezoni zbog lošijeg međusobnog skora sa ekipom „Senjaka“ izmakla promocija u viši rang takmičenja. Nova sezona u Okružnoj ligi Pirot počinje u prvoj nedelji septembra, a „Željuša“ se svrstava u red favorita za osvajanje prvog mesta.

U prvom kolu, izabranici Dragana Dončeva gostuju ekipi “Mladosti” u Poljskoj Ržani, a taj deul na programu je u nedelju, 6. septembra, u 16:00 časova.

U telefonskom razgovoru za FAR Dončev je rekao da njegov klub sa pravom predstavlja glavnog favorita za plasman u Zonu Istok naredne sezone. Kako je kazao, „Željuša“ je tokom leta pretrpela određene promene u igračkom kadru. Prema njegovim rečima, klub je napustio Nikola Dimitrov, koji je prešao u redove „Balkanskog“, a sa druge strane tim su pojačali dvojica novajlija Nikola Stanojev i Stefan Sokolov.

Dončev je takođe istakao da se trenutno traže rivali sa kojima će „Željuša“ odigrati nekoliko prijateljskih utakmica kako bi se što bolje pripremila za početak prvenstva.

 A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar