a

VIDEO: Taškov – U petak počinje sa radom zelena pijaca u Dimitrovgradu

Zelena pijaca u Dimitrovgradu nastavlja sa radom od petka, 21. avgusta, dok će robna pijaca i dalje biti zatvorena, a prodavci će robu prodavati isključivo na tezgama, rekao je za FAR tehnički direktor JP “Komunalac” Vasil Taškov.

Zbog sprečavanja širenja infekcije i kupci i prodavci biće dužni da se pridržavaju mera, da poštuju predviđenu distancu i koriste sredstva za ličnu zaštitu, dodao je Taškov.

Komunalni redari i inspekcija biće na terenu kako bi kontrolisali da li se to poštuje, rekao je na kraju Vasil Taškov.
Više detalja u telefonskom razgovoru.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Stefan Pavić
Produkcija: FAR TV
avgust 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar