VIDEO: Taškov – U petak počinje sa radom zelena pijaca u Dimitrovgradu

Zelena pijaca u Dimitrovgradu nastavlja sa radom od petka, 21. avgusta, dok će robna pijaca i dalje biti zatvorena, a prodavci će robu prodavati isključivo na tezgama, rekao je za FAR tehnički direktor JP “Komunalac” Vasil Taškov.

Zbog sprečavanja širenja infekcije i kupci i prodavci biće dužni da se pridržavaju mera, da poštuju predviđenu distancu i koriste sredstva za ličnu zaštitu, dodao je Taškov.

Komunalni redari i inspekcija biće na terenu kako bi kontrolisali da li se to poštuje, rekao je na kraju Vasil Taškov.
Više detalja u telefonskom razgovoru.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Stefan Pavić
Produkcija: FAR TV
avgust 2020

Napisao/la

Теодора Петров е родена през 1995 година. Основно и средно образование завършва в Димитровград (Цариброд), след което продължава обучението си в Университета в Косовска Митровица. Става преподавател по английски език и литература. Още като малка проявява интерес към чужди езици, обича фотография, писане и актьорство. Получава награда за участие в постановка в чест на Уилям Шекспир, а с колегите си от университета пише текст за театрална пиеса, която е изиграна в факултета в Косовска Митровица. Превежда от английски, испански и български на сръбски език. Журналист-сътрудник на портал ФАР от 2018 година. Работи като журналист и преводач, изключително позитивна и обича работата в екип.

Bez komentara

Ostavi komentar