a

Još danas sunčano i vrelo, septembar donosi promenu vremena

Posle najtoplijeg dana od početka godine, i danas na jugu i istoku, još jedan sličan, sunčan i vreo dan. Na zapadu i severu svežije, prepodne nebo će biti prošarano oblacima, a tokom noći moguća kiša, pljuskovi i grmljavina. Najviša dnevna temperatura do 37 stepeni.

Prvih septembarskih dana leto će da umine, biće svežije uz povremenu kišu. U utorak umereno i potpuno oblačno i osetno svežije, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Tokom dana delimično razvedravanje najpre na severu i zapadu. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 14 do 19, najviša od 23 na severozapadu do 30 stepeni na jugoistoku.

Promenljivo oblačno u sredu, u većini mesta suvo, samo je ponegde moguća kratkotrajna kiša. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 12 do 17, najviša od 22 do 28 stepeni.

U četvrtak promenljivo oblačno, s dužim periodima sunčanog vremena, samo je ponegde moguća kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 10 do 15, najviša od 22 do 29 stepeni.

Izvor: RTS

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar