a

VIDEO: Manifestacija “Izađi mi na teglu” 19. septembra u Dimitrovgradu

U okviru obeležavanja Dana opštine, u Dimitrovgradu će se 19. septembra, peti put po redu, održati najmasovnije kulinarsko takmičenje u Srbiji – “Izađi mi na teglu”.

Takmičenje će proteći u skladu sa svim propisanim merama, a zbog epidemiološke situacije broj ekipa će biti smanjen na 10. Propozicije zahtevaju da u jednoj ekipi budu minimum dve, a maksimum šest osoba, rekla je za FAR Marija Stavrov Nackov, analitičar za unapređenje i razvoj turističkog proizvoda u Dimitrovgradu.

Prijave su u toku. Zainteresovani mogu da se jave u Turističko informativni centar ili na telefone – 010/360-873 i 010/363-124, do 16. septembra.

O detaljima, za FAR u telefonskom razgovoru Marija Stavrov Nackov.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Foto: Stefan Pavić
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
septembar 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar