VIDEO: Manifestacija “Izađi mi na teglu” 19. septembra u Dimitrovgradu

U okviru obeležavanja Dana opštine, u Dimitrovgradu će se 19. septembra, peti put po redu, održati najmasovnije kulinarsko takmičenje u Srbiji – “Izađi mi na teglu”.

Takmičenje će proteći u skladu sa svim propisanim merama, a zbog epidemiološke situacije broj ekipa će biti smanjen na 10. Propozicije zahtevaju da u jednoj ekipi budu minimum dve, a maksimum šest osoba, rekla je za FAR Marija Stavrov Nackov, analitičar za unapređenje i razvoj turističkog proizvoda u Dimitrovgradu.

Prijave su u toku. Zainteresovani mogu da se jave u Turističko informativni centar ili na telefone – 010/360-873 i 010/363-124, do 16. septembra.

O detaljima, za FAR u telefonskom razgovoru Marija Stavrov Nackov.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Foto: Stefan Pavić
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
septembar 2020

Napisao/la

Теодора Петров е родена през 1995 година. Основно и средно образование завършва в Димитровград (Цариброд), след което продължава обучението си в Университета в Косовска Митровица. Става преподавател по английски език и литература. Още като малка проявява интерес към чужди езици, обича фотография, писане и актьорство. Получава награда за участие в постановка в чест на Уилям Шекспир, а с колегите си от университета пише текст за театрална пиеса, която е изиграна в факултета в Косовска Митровица. Превежда от английски, испански и български на сръбски език. Журналист-сътрудник на портал ФАР от 2018 година. Работи като журналист и преводач, изключително позитивна и обича работата в екип.

Bez komentara

Ostavi komentar