a

Bez novih slučajeva u Pirotskom okrugu

Prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Pirot, u Pirotskom okrugu od pristiglih 8 uzoraka iz laboratorije IZJZ Niš nema novih slučajeva koronavirusa.

Do danas je ukupno laboratorijski potvrđeno 367 slučajeva, od kojih najviše u Pirotu – 246, zatim u Beloj Palanci – 80, Babušnici – 37 i Dimitrovgradu – 4.

U saopštenju se navodi da je u narednom periodu najvažnije poštovanje i sprovođenje svih preventivnih mera za rad škola i predškolskih ustanova kako bi se epidemiološka situacija držala pod kontrolom.

Kompletan izveštaj ZZJZ Pirot možete pogledati OVDE.

T. Petrov (izvor: Centar za kontrolu i prevenciju bolesti Zavoda za javno zdravlje Pirot)

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar