Dimitrov: Od 11. septembra pojačana inspekcijska kontrola u svim objektima koji obavljaju privrednu delatnost

Kako je stanje na terenu takvo da se mere protiv epidemije zarazne bolesti KOVID-19 koje su propisane od strane Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti KOVID-19 Republike Srbije i Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Dimitrovgrad, ne poštuju, ovim putem Vas obaveštavam da će od sutra 11. septembra biti pojačana inspekcijska kontrola primene propisanih mera u svim objektima koji obavljaju privrednu delatnost na teritoriji opštine Dimitrovgrad.

U obaveštenju koje je predsednik opštine Vladica Dimitrov uputio medijima stoji da će se inspekcijska kontrola vršiti i vikendom i u kasnim večernjim satima u svim ugostiteljskim objektima.

Bez izuzetaka, svako fizičko i pravno lice za koje se utvrdi da ne poštuje propisane mere, dobiće prijavu. Propisane kazne za pravna lica kreću se od 50 hiljada do 500 hiljada dinara. Ovom najavom, ujedno i opomenom Vam stavljam do znanja, da u slučaju nepoštovanja mera nećete imati nikakav moralan razlog da se žalite na rad Komunalne inspekcije, navodi se u obaveštenju.

 Izvor: Opština Dimitrovgrad

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar