a

“Mladost” Bosilegrad dočekuje “Čelik” na startu Pčinjske okružne lige

Nakon višemesečne pauze zbog pandemije koronavirusa, lopta će se ponovo zakotrljati na terenima u Pčinjskoj okružnoj ligi. Naime, ovog vikenda počinja nova sezona sa ukupno 11 klubova.

Fudbaleri “Mladosti” iz Bosilegrada u premijernom meču dočekuju ekipu “Čelika”. Duel se igra u nedelju, 13. septembra u 15:30 časova na stadionu Peskara

Parovi prvog kola Pčinjske okružne lige:

Mladost (S) – Mineralac
Lugina – Južna Pruga
Levosoje – Vihor
Trnovac – Pavlovac
Slobodan tim: BSK

 A. Todorov

Foto: Vladimir Krojf Zahariev

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar