a

Drugi uzastopni poraz “Balkanskog”, “Tanasko Rajić” odneo bodove iz Dimitrovgrada

Nakon poraza od ekipe “Bora 019”, fudbaleri “Balkanskog” su izgubili još jedan meč. U susretu šestog kola Zone Istok dimitrovgradski tim je minulog vikenda u Sportskom centru Park poražen od ekipe “Tanasko Rajić” rezultatom 1:2 (1:1). Strelac za domaći tim bio je Davor Petrov sa bele tačke.

This image has an empty alt attribute; its file name is 233-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 232-1024x683.jpg

Posle ovog kola, “Balkanski” je pao za dva mesta na prvenstvenoj lestvici. Trenutno je treći sa 12 osvojenih bodova. Prvo mesto dele “Tanasko Rajić” i “Hajduk Veljko” sa po 14 bodova.

This image has an empty alt attribute; its file name is 234-1024x683.jpg

U narednom kolu izabranici trenera Nebojše Rangelova gostuju ekipi “Đerdapa”. Dvoboj se igra predstojećeg vikenda u Kladovu.

 A. Todorov

Foto: Ivo Tomov

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar