a

Registrovan još jedan slučaj koronavirusa u Pirotskom okrugu

Prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Pirot iz laboratorije “Vatreno oko” Niš stigli su rezultati za 7 uzoraka od kojih je jedan pozitivan.

Od početka epidemije registrovano je ukupno 378 slučajeva, od kojih je najviše u Pirotu – 254, zatim u Beloj Palanci – 82, Babušnici – 38 i Dimitrovgradu – 4.

Na grudnom odeljenju Opšte bolnice Pirot leče se dve osobe od kojih nijedna nije sumnjiva na Covid-19.

U saopštenju se navodi da je epidemiološka situacija i dalje nesigurna, ali stabilna i da se u poslednjoj nedelji registruju pojedinačni slučajevi.

Kompletan izveštaj ZZJZ Pirot možete pogledati OVDE.

T. Petrov (izvor: Centar za kontrolu i prevenciju bolesti Zavoda za javno zdravlje Pirot)

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar