Fudbal: Pobeda “Balkanskog”, poraz “Željuše”, remi “Mladosti”

Fudbaleri “Balkanskog” zabeležili su minulog vikenda pobedu protiv ekipe “Poloma” u Leskovu kraj Majdanpeka rezultatom 4:2 (1:0) u 9. kolu Zone Istok. Golove za dimitrovgradski tim postigli su Saša Markov, Davor Petrov, Marko Davidović i Nemanja Kirkov.

This image has an empty alt attribute; its file name is 164-1-1024x683.jpg

“Balkanski” se nalazi na drugom mestu na tabeli sa 18 osvojenih bodova, koliko imaju i “Tanasko Rajić”, “Slatina” i “Rajko Mitić”. Lider je “Hajduk Veljko” sa 20 bodova na svom kontu.

U narednom kolu izabranici trenera Nebojše Rangelova dočekuju predstojećeg vikenda u Sportskom centru Park u Dimitrovgradu poslednjeplasiranu ekipu na tabeli “BSK” iz Bogovine.

This image has an empty alt attribute; its file name is 165-1-1024x683.jpg

Za razliku od “Balkanskog”, fudbaleri “Željuše” su pretrpeli poraz rezultatom 1:0 na gostovanju ekipi “Spartaka” u Pirotu, u okviru 5. kola Okružne lige Pirot.

Nakon ovog kola Željušani se nalaze na 6. mestu na prvenstvenoj lestvici sa 7 osvojenih bodova, koliko ima i petoplasirani “Zadrugar” iz Krupca.

U sledećem kolu “Željuša” u derbiju kola dočekuje ekipu “Pobede” iz Držine. Duel se igra u nedelju, 18. oktobra, u 14:30 sati.

This image has an empty alt attribute; its file name is 166-1-1024x683.jpg

Fudbaleri bosilegradske “Mladosti” igrali su nerešeno 1:1 sa ekipom “Lugine” u 5. kolu Pčinjska okružne lige.

“Mladost” zauzima 4. mesto na tabeli sa 7 osvojenih bodova, a u narednom kolu koje je na programu idućeg vikenda dočekuje na stadionu Peskara u Bosilegradu ekipu “Levosoje”.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić / Ivo Tomov / Vladimir Krojf Zahariev

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar