ZZJZ Pirot: Još dva pozitivna slučaja u Pirotskom okrugu

Prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Pirot iz laboratorije “Vatreno oko” Niš stigli su rezultati za 10 uzoraka, od kojih su dva pozitivna.

Od početka epidemije registrovano je ukupno 382 slučaja, od kojih je najviše u Pirotu – 258, zatim u Beloj Palanci – 82, Babušnici – 38 i Dimitrovgradu – 4.

Na grudnom odeljenju Opšte bolnice Pirot leče se četiri osobe od kojih nijedna nije sumnjiva na Covid-19.

U saopštenju se navodi da je epidemiološka situacija nesigurna i nestabilna i da se povećava broj pregleda u kovid ambulantama.

Kompletan izveštaj ZZJZ Pirot možete pogledati OVDE.

T. Petrov (izvor: Centar za kontrolu i prevenciju bolesti Zavoda za javno zdravlje Pirot)

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Теодора Петров е родена през 1995 година. Основно и средно образование завършва в Димитровград (Цариброд), след което продължава обучението си в Университета в Косовска Митровица. Става преподавател по английски език и литература. Още като малка проявява интерес към чужди езици, обича фотография, писане и актьорство. Получава награда за участие в постановка в чест на Уилям Шекспир, а с колегите си от университета пише текст за театрална пиеса, която е изиграна в факултета в Косовска Митровица. Превежда от английски, испански и български на сръбски език. Журналист-сътрудник на портал ФАР от 2018 година. Работи като журналист и преводач, изключително позитивна и обича работата в екип.

Bez komentara

Ostavi komentar