a

Poraz stonotenisera “Mladosti” u Nišu

Stonoteniski klub “Mladost” iz Bosilegrada poražen je minulog vikenda u Nišu od ekipe “Anti Spina” rezultatom 4:0 u drugom kolu Kvaliltetne lige “A” Stonoteniskog saveza centralne Srbije.

Bosilegradski tim je u Nišu nastupio u oslabljenom sastavu, ali je prema rečima trenera Nikole Taleskog duel protiv favorizovanih Nišlija poslužio kao dobra uvertira za naredne mečeve protiv slabijih rivala.

U sledećem kolu “Mladost” će dočekati “Elid” iz Donjeg Dušnika. Duel se igra u subotu, 31. oktobra u 15:00 sati, u sali osnovne škole “Georgi Dimitrov” u Bosilegradu.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar