a

VIDEO: Dimitrov – Nalazi testiranih kontakata pozitivnog lica na Covid-19 negativni

Nalazi testiranih kontakata pozitivnog lica na Covid-19 negativni, u dimitrovgradskom Domu zdravlja bez novih uzorkovanih osoba. Takođe, osoba koja je na grudnom odeljenju iz Dimitrovgrada negativna je na Covid-19. Rekao je za FAR predsednik opštine Vladica Dimitrov.

Danas je izašla nova naredba Opštinskog štaba za vanredne situacije, a od ovog vikenda počinje i koordinisani nadzor od strane svih inspekcijskih organa Republike Srbije, koji će biti na terenu i vršiti nadzor i kontrolu nad sprovođenjem protivepidemioloških mera, dodao je Dimitrov.

Održavanje pozorišnog festivala “Balkan Teatar Fest” u Dimitrovgradu razmatraće se u četvrtak na sednici Opštinskog štaba, naglasio je Dimitrov.

Detaljnije u telefonskom razgovoru sa Vladicom Dimitrovim.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Stefan Pavić
Produkcija: FAR TV
oktobar 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar