a

ZZJZ Pirot: Bez novih slučajeva u Pirotskom okrugu

Prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Pirot danas su iz laboratorije IZJZ Niš stigli rezultati za 8 uzoraka i svi su negativni.

Do danas je laboratorijski potvrđeno 396 slučajeva od kojih je najviše u Pirotu – 271, zatim u Beloj Palanci – 82, Babušnici – 38 i Dimitrovgradu – 5.

Na grudnom odeljenju Opšte bolnice Pirot se nalaze 4 slučaja sa sumnjom na Covid-19. Jedan je testiran PCR testom i negativan je, a za ostala 3 se čeka rezultat.

Kompletan izveštaj ZZJZ Pirot možete pogledati OVDE.

T. Petrov (izvor: Centar za kontrolu i prevenciju bolesti Zavoda za javno zdravlje Pirot)

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar