a

Elektronsko prijavljivanje na konkurs za opštinske studentske stipendije

Opština Dimitrovgrad raspisala je konkurs za dodelu opštinskih studentskih stipendija za školsku 2020/2021 godinu. Novina ove godine će biti ta, što će svi zainteresovani atudenti moći da se prijave elektronskim putem na sajtu opštine Dimitrovgrad,

Podsetimo, konkurs se sastoji iz dva dela: za dodelu 18 redovnih i 13 posebnih studentskih stipendija. Rok za prijavljivanje na konkurs je do 30. novembra.

Sve detalje zainteresovani mogu pogledati u tekstovima javnih konkursa, koji su objavljeni na sajtu opštine Dimitrovgrad i na oglasnoj tabli opštinske uprave.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar