Juniori “Mladosti” treći na ekipnom prvenstvu Stonoteniskog saveza centralne Srbije

Juniori Stonoteniskog kluba “Mladost” osvojili su 3. mesto na ekipnom prvenstvu Stonoteniskog saveza centralne Srbije koje je minulog vikenda održano u sali osnovne škole “Georgi Dimitrov” u Bosilegradu.

Prvo mesto u juniorskoj konkurenciji pripalo je ekipi “Napada” iz Kruševca, dok je drugo mesto zauzeo Stonoteniski klub “Radnički MMXVII” iz Niša.

Kod juniorki najbolja je bila ekipa “Hajduk Veljka” iz Negotina. Drugo mesto osvojio je “Stoni” iz Niša, a treće “Napad” iz Kruševca.

Kod mlađih kadeta zlatnu medalju osvojio je Napad iz Kruševca, srebrnu Top Spin iz Vranja, a bronzanu Hajduk Veljko iz Negotina. U konkurenciji mlađih kadetkinja zlatno odličje pripalo je ekipi Hajduk Veljka, srebrno je otišlo u ruke Lužnici 1 iz Babušnice, a bronzano Lužnici 2 takođe iz Babušnice.

Nikola Taleski, trener Stonoteniskog kluba “Mladost”, koji je ujedno bio i organizator nadmetanja, je zahvalio svim učesnicima na fer i korektnoj borbi i dodao da su mečevi obilovali velikim brojem neizvesnih i lepih poena.

Prema njegovim rečima, organizacija ekipnog prvenstva u stonom tenisu je bila na vrhunskom nivou i zahvalio svima koji su tome doprineli – Stonoteniskom savezu centralne Srbije, Opštini Bosilegrad, Sportskom savezu Bosilegrada, Crvenom krstu Bosilegrad, Domu zdravlja Bosilegrad, osnovnoj školi “Georgi Dimitrov” i Policijskoj stanici u Bosilegradu.

A. Todorov

Foto: radio.bosilegrad.rs

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar