Stoni tenis: Poraz “Mladosti”, pobeda “Caribroda”

Stonoteniseri “Mladosti” iz Bosilegrada poraženi su minulog vikenda na gostovanju ekipi “Top spin 2” u Vranju rezultatom 4:1 u 4. kolu Kvalitetne lige “A” Stonoteniskog saveza centralne Srbije.

Jedini poen bosilegradskom stonoteniskom klubu doneo je Nikola Zaharijev koji je savladao Gorana Petričevića sa 3:1. Za “Mladost” su još nastupili Bratislav Stojimenov i Miljan Ilijev.

This image has an empty alt attribute; its file name is 173-1024x683.jpg

Trener bosilegradske “Mladosti” Nikola Taleski je zahvalio domaćinu na srdačnom gostoprimstvu i kazao da je uprkos porazu zadovoljan igrom svojih pulena protiv znatno iskusnijih vranjanskih stonotenisera.

U narednom kolu ekipa “Mladosti” će odmeriti snage sa timom “Naisusa”. Meč se igra idućeg vikenda u sali osnovne škole Georgi Dimitrov u Bosilegradu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 174-1024x683.jpg

Za razliku od “Mladosti”, stonoteniseri “Caribroda” su uspeli da izvojevaju veoma tešku pobedu na gostovanju ekipi “Medijana 2” u Nišu rezultatom 4:3.

Aleksandar Sokolov je ostvario dve pobede, a po jednu su upisali Zoran Vasilov i dubl u sastavu Nenad Stojanov i Aleksandar Sokolov.

Dimitrovgradski tim se nalazi u vrhu tabele sa ostvarene 4 pobede u isto toliko odigranih mečeva.

U sledećem kolu “Caribrod” bi prema rasporedu trebalo da dočeka ekipu “Stonija” idućeg vikenda, ali zbog vanredne situacije u Dimitrovgradu još uvek se ne zna datum i mesto odigravanja tog susreta.

A. Todorov

Foto: Nikola Taleski / Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar