a

Fudbal: “Balkanski” poražen od “Brodoremonta”, “Mladost” od “Mineralca”

Fudbaleri “Balkanskog” poraženi su minulog vikenda u Kladovu od ekipe “Brodoremonta” rezultatom 3:1 u okviru 15. kola Zone Istok. Jedini pogatak za goste iz Dimitrovgrada postigao je Davor Petrov.

“Balkanski” je jesenju polusezonu okončao na 5. mestu na tabeli sa 28 bodova, 8 manje od jesenjeg šampiona “Tanaska Rajića”. U prvom kolu prolećnog dela prvenstva, izabranici trenera Nebojše Rangelova gostovaće “Lužnici” u Babušnici.

This image has an empty alt attribute; its file name is 264-1-1024x683.jpg

U poslednjem, 11. kolu jesenjeg dela prvenstva Pčinjske okružne lige fudbaleri “Mladosti” iz Bosilegrada pretrpeli su poraz na gostovanju ekipi “Mineralca” rezultatom 8:3.

Bosilegradski tim je polusezonu završio na 6. mestu na tabeli sa 13 osvojenih bodova. Jesenji prvak je ekipa Trnovca sa maksimalnih 30 bodova. U prvom prolećnom krugu “Mladost” će gostovati ekipi “Čelika”.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić / Vladimir Krojf Zahariev

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar