a

Stonoteniseri “Mladosti” poraženi od niškog “Naisusa” sa 4:2

Stonoteniseri “Mladosti” poraženi su minulog vikenda u sali osnovne škole “Georgi Dimitrov” u Bosilegradu od ekipe “Naisusa” rezultatom 4:2 u 5. kolu Kvalitetne lige “A” Stonoteniskog saveza centralne Srbije.

Dva poena bosilegradskom stonoteniskom klubu doneo je Luka Nikolov, a boje “Mladosti” na meču sa znatno iskusnijim timom branili su još Miljan Ilijev, Nikola Zaharijev i Bratislav Stojimenov.

U narednom, 6. prvenstvenom kolu, koje se igra za vikend, “Mladost” će odmeriti snage sa ekipom “Medijana 2” u Nišu.

A. Todorov

Foto: Nikola Taleski

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar