a

U Srbiji pretežno oblačno, temperatura do 11 stepeni

U Srbiji se danas u nižim predelima očekuje slab mraz, magla i niska oblačnost koja će se mestimično zadržati i veći deo dana, a u brdsko-planinskim krajevima biće pretežno sunčano. Duvaće slab, promenljiv vetar, najavio je Republički hidro-meteorološki zavod.

Najniža temperatura od -4 do 0, a najviša od 2 u maglovitim područjima do 11 stepeni u mestima sa dužim sunčanim intervalima.

U subotu mestimično slab mraz, magla i niska oblačnost, koja će se po kotlinama i dolinama reka ponegde zadržati veći deo dana. Posle podne naoblačenje sa severa, uveče i tokom noći mestimično sa kišom. Vetar slab do umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -4 do 0, a najviša od 4 na severozapadu do 12 stepeni u mestima sa dužim sunčanim intervalima.

U nedelju umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom uz formiranje snežnog pokrivača. Tokom noći ponegde sa snegom i u nižim krajevima. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -4 do 1, a najviša od 3 do 7 stepeni.

Izvor: RHMZ / RTS

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar