ZZJZ Pirot: U Pirotskom okrugu registrovano još 68 pozitivnih na Covid-19

Prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Pirot, u Pirotskom okrugu registrovano je još 68 pozitivnih na Covid-19 od kojih je u Pirotu – 54, Beloj Palanci – 9, Babušnici – 3 i Dimitrovgradu – 2.

Od početka epidemije u okrugu je registrovano ukupno 2.559 slučajeva koronavirusa, najviše u Pirotu – 1.562, zatim u Beloj Palanci – 423, Babušnici – 289 i Dimitrovgradu – 285. Od 28. novembra do 22. decembra umrlo je 60 lica u Opštoj bolnici Pirot, a od početka epidemije 91, stoji u izveštaju.

Takođe u Opštoj bolnici Pirot leči se 80 pacijenata – 54 iz Pirota, 10 iz Dimitrovgrada i po 8 iz Bele Palanke i Babušnice.

Kompletan izveštaj ZZJZ Pirot možete pogledati OVDE.

T. Petrov (izvor: Centar za kontrolu i prevenciju bolesti Zavoda za javno zdravlje Pirot)

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Теодора Петров е родена през 1995 година. Основно и средно образование завършва в Димитровград (Цариброд), след което продължава обучението си в Университета в Косовска Митровица. Става преподавател по английски език и литература. Още като малка проявява интерес към чужди езици, обича фотография, писане и актьорство. Получава награда за участие в постановка в чест на Уилям Шекспир, а с колегите си от университета пише текст за театрална пиеса, която е изиграна в факултета в Косовска Митровица. Превежда от английски, испански и български на сръбски език. Журналист-сътрудник на портал ФАР от 2018 година. Работи като журналист и преводач, изключително позитивна и обича работата в екип.

Bez komentara

Ostavi komentar