a

VIDEO: Zaharijev – Epidemiološka situacija u Bosilegradu dobra, još jedan pozitivan slučaj

Epidemiološka situacija na teritoriji opštine Bosilegrad za sada je dobra, registrovan je još jedan pozitivan slučaj, rekao je za FAR predsednik opštine Vladimir Zaharijev.

U Covid ambulanti nije povećan broj pregleda, a stanje u školama je za sada stabilno. Učenici osnovnih i srednjih škola su na raspustu, koji će trajati do 15. januara 2021. godine.

Zaharijev je dodao da se početak vakcinacije na teritoriji Bosilegrada još uvek ne zna, ali da građani žele da prime vakcinu.

Detaljnije u razgovoru sa Vladimirom Zaharijevim.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
decembar 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar