a

Prva muška regionalna liga Istok: “Panteri” bolji od “Dimitrovgrada“

U odloženom susretu 9. kola Prve muške regionalne lige Istok, košarkaši “Dimitrovgrada” pretrpeli su poraz u Vranju od ekipe “Panteri” rezultatom 95:72 (26:16, 29:16, 23:16, 17:24).

Dimitrovgradski košarkaši nalaze se u donjem delu tabele, sa skorom od pet poraza i dva trijumfa, dok je njihov današnji rival drugi sa 7 pobeda i dva neuspeha.

Trener dimitrovgradskih košarkaša Bojan Jovanović je za FAR rekao da je uprkos izostanku nekolicine igrača njegov tim odigrao solidnu utakmicu, gde su veću minutažu dobili mlađi igrači koji nisu do sad igrali.

“Nadam se da ćemo posle ove utakmice imati priliku da treniramo u hali u Dimitrovgradu kako bi se što bolje pripremili za naredne okršaje i prolećni deo sezone” – dodao je Jovanović.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar