a

Košarkaši “Dimitrovgrada” dočekuju “Niš”

Košarkaši “Dimitrovgrada” dočekuju ekipu “Niša” u odloženoj utakmici 6. kola Prve muške regionalne lige Istok. Duel se igra u nedelju, 17. januara u sportskoj hali od 19:00 časova.

U dosadašnjem toku prvenstva dimitrovgradski tim je na skoru od 2 pobede i 5 poraza, dok je njihov sutrašnji rival upisao 4 pobede i isto toliko poraza.

Trener Dimitrovgrada Bojan Jovanović kaže za FAR TV da je ekipa dobro trenirala prethodne sedmice i da spremno dočekuje meč sa ekipom “Niša” u kome, kako kaže, očekuje pobedu.

Dvoboj u Dimitrovgradu igra se bez prisustva publike zbog protivepidemijskih mera propisanih od strane Republikog kriznog štaba.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar