Fudbalski savez grada Pirota dobitnik prestižnog priznanja kompanije za pouzdanost CompanyWall – Pouzdana organizacija 2020

Međunarodna bonitetna kuća CompanyWall Business ocenila je rad Fudbalskog saveza grada Pirota u 2020. godini sa najvišom ocenom i dodelila priznanje kompanije za pouzdanost – Pouzdana organizacija 2020.

Sertifikat Pouzdana organizacija 2020 potvrđuje da je Fudbalski savez grada Pirota među najpouzdanijim organizacijama i da se ističe odgovornim poslovanjem, kao i da uživa veliko poverenje. Priznanje kompanije za pouzdanost CompanyWall se izdaje isključivo organizacijama koje svojim poslovanjem ostvaruju visoke ekonomske kriterijume i druge poslovne standarde. Bonitetna ocena je neophodan ekonomski instrument koji se koristi u savremenom poslovnom svetu kao verodostojni rejting pozicija poslovanja kompanije. Priznanje omogućava prepoznavanje najpouzdanijih organizacija na tržištu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 247-1024x683.jpg

“Priznanje dolazi u veoma teškoj poslovnoj godini u kojoj smo zahvaljujući odličnoj saradnji sa lokalnim samoupravama Pirotskog upravnog okruga, Fudbalskim savezom Pirotskog okruga, Fudbalskim savezom regiona istočne Srbije i Fudbalskim savezom Srbije, uspeli da realizujemo program rada i održimo visok nivo aktivnosti i pored svih prepreka izazvanih pandemijom koronavirusa, sa kojima smo se svi zajedno suočili. Ovim priznanjem ubrajamo se u najkonkurentnije sportske i poslovne organizacije koje svojim poverenjem i ugledom na tržištu određuju standarde pouzdanog poslovanja drugih organizacija. Priznanje pripada svim fudbalskim klubovima i članovima Fudbalskog saveza grada Pirota” – rekao je Vladica Tošić, predsednik Fudbalskog saveza grada Pirota.

On se u svoje lično ime i u ime Fudbalskog saveza grada Pirota zahvalio svim članovima, saradnicima, prijateljima, poslovnim partnerima i gradskoj upravi na saradnji i podršci.

“Nadamo se boljoj i uspešnijoj 2021. godini u kojoj nas očekuju novi fudbalski izazovi i važni sportski događaji” – zaključio je Tošić.

A. Todorov ( izvor: Fudbalski savez grada Pirota)

Foto: Fudbalski savez grada Pirota

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar