Prijavljivanje na konkurs za tekstilne radnike kompanije “Macaron Moda doo” i na pisarnici opštine Dimitrovgrad

Opština Dimitrovgrad obaveštava građane i građanke da je Job info centar iz Pirota u saradnji sa kompanijom “Macaron Moda doo” objavio konkurs za zapošljavanje radnika i radnica u tekstilnoj industriji. Kako bi građanima i građankama Dimitrovgrada omogućili lakše podnošenje prijave bez potrebe odlaska u Pirot, od 25. januara svi zainteresovani se mogu prijaviti i na pisarnici Opštine Dimitrovgrad.

U obaveštenju se navodi da se na pisarnici mogu preuzeti formulari koje je potrebno popuniti i predati zajedno sa fotografijom dimenzija 4×5 cm. Pored popunjenog formulara, može se predati i biografija i motivaciono pismo, nije obavezno, ali je poželjno.

U okviru javnog konkursa navedena je potreba za radnicima i radnicama na sledećim pozicijama: inženjer tekstilne tehnologije, pegler, šivač, magacioner i krojač.

Probna proizvodnja počeće 15. februara, a redovna 1. marta, iskustvo je poželjno, ali ne i neophodno.

U obaveštenju se kaže da se prijave mogu izvršiti i putem meila [email protected] ili lično u Job info centru u Pirotu, u ulici Bogojavljenska br.3, od 9:00 do 14:00 časova ili na portirnici nekadašnje kompanije “Sarlah”.

Za više informacija o konkursu svi zainteresovani se mogu obratiti Job info centru putem meila ili telefona: 010/501 – 820, stoji u obaveštenju opštine Dimitrovgrad.

Izvor: Opština Dimitrovgrad

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar