Stoni tenis: “Mladost” zabeležila 2 pobede i 2 poraza, “Caribrod” 2 trijumfa i jedan neuspeh

Na prvom turniru jesenjeg dela prvenstva Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije, koji je minulog vikenda održan u Bosilegradu, stonoteniseri “Caribroda” ostvarili su 2 pobede i jedan poraz, dok su stonoteniseri “Mladosti” zabeležili 2 trijumfa i isto toliko neuspeha.

This image has an empty alt attribute; its file name is 9-1-1024x683.jpg

Dimitrovgradski stonoteniseri su pobedili ekipu “Belog Polja” rezultatom 4:1, zatim “Bor 2” službenim rezultatom i na kraju u najuzbudljivijem meču kola izgubili od ekipe “Knjaževca” sa 4:3.

This image has an empty alt attribute; its file name is 10-1-1024x683.jpg

Vladimir Dončev iz Stonoteniskog kluba “Caribrod” bio je zadovoljan prikazanom igrom svog kluba, dodavši da su svi igrači pružili maksimum u ovom trenutku. Dončev je takođe naglasio da ekipa cilja najviši plasman u ligi i promociju u viši rang takmičenja.

This image has an empty alt attribute; its file name is 11-1-1024x683.jpg

Stonoteniski klub “Mladost” iz Bosilegrada je pobedio ekipu “Medijana 2” iz Niša sa 4:0 i “Belo Polje” sa 4:3. Poraze su doživeli od timova “Stoni” iz Niša sa 4:0 i “Knjaževca” identičnim rezultatom.

This image has an empty alt attribute; its file name is 12-1-1024x683.jpg

Trener bosilegradskih stonotenisera bio je zadovoljan izdanjem svojih stonotenisera. On je istakao da je njegova ekipa dobila plaketu za najprerspektivniji klub u ligi od strane Stonoteniskog saveza Centralne Srbije, što prema njegovim rečima predstavlja veliko priznanje za sav trud, rad i posvećenost stonom tenisu.

“Ova plaketa nije merilo samo ostvarenih rezultata u proteklom periodu, već uslova u kojima se trenira, rad sa decom, masovnost dece u klubu, organizacije turnira i dosta mnogobrojnih stvari koji su deo ovog sporta. Ovo nije samo nagrada klubu, već i opštini Bosilegrad koja finansira klub, Sportskom savezu Bosilegrada i osnovnoj školi “Georgi Dimitrov” – naveo je Taleski.

This image has an empty alt attribute; its file name is 13-1-1024x683.jpg

Na turniru u Bosilgradu učestvovali su klubovi iz Niša, Knjazevca, Dimitrovgrada, Vlasotinca, Vranja, Surdulice i grada domaćina. Takmičenje je proteklo u najboljem mogućem redu, uz poštovanje svih protivepidemijkih mera propisanih od strane Republičkog Kriznog štaba.

A. Todorov

Foto: STK „Mladost“ / STK „Caribrod“

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar