Podeljeni kalendari “Plaketa humanosti 2021”, prikupljeno 37.000 dinara

Ove godine usled epidemiološke situacije, promocije kalendara “Plaketa humanosti” u okviru akcije “Da nas bude više” nije bilo, već su samo deljeni kalendari roditeljima mališana koji su rođeni tokom 2020. godine. Na samoj akciji prikupljeno je 37.000 dinara, a sredstva će biti namenjena programu “Čuvari smeha” fondacije “Zamisli život”. Takođe, lokalna samouprava obezbedila je za svaku novorođenu bebu u prošloj godini auto sedišta.

This image has an empty alt attribute; its file name is 58-1024x683.jpg

Patronažna sestra Suzana Milev je u izjavi za FAR istakla da je ovogodišnja akcija protekla u najboljem mogućem redu, što pokazuje i zadovoljstvo roditelja koji su prisustvovali na samoj akciji. Ona ističe da kalendar treba da deluje stimulativno na celokupnu društvenu zajednicu u cilju povećanja nataliteta i dodaje da za nekoga malo nekome znači puno.

This image has an empty alt attribute; its file name is 59-1024x683.jpg

Na nekoliko mesta u gradu, kako kaže, biće postavljene kutije za novčani prilog, a svi humani ljudi će izdvajanjem novčanog iznosa moći da dobiju kalendar. Ona je ujedno pozvala sve zainteresovane da se odazovu akciji i u ponedeljak, 8. februara, koja će takođe biti organizovana u Edukativno-obrazovnom centru.

This image has an empty alt attribute; its file name is 60-1024x683.jpg

Akciju je ove godine podržala i “Maringoo agencija za dizajn” u saradnji sa ambasadom Norveške u Srbiji, koja je za ovu priliku izradila zahvalnice koje nose naziv “Hvala što rastemo zajedno”.

This image has an empty alt attribute; its file name is 61-1024x683.jpg

Ovu humanitarnu kampanju organizuju Patronažna služba Doma zdravlja u Dimitrovgradu i fondacija “Zamisli život”, pod pokroviteljstvom opštine Dimitrovgrad.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar