Doneta odluka o prekidu javnog poziva za sufinansiranje aktivnosti energetske sanacije

Rok za prijavljivanje na konkurs predviđen odlukom o raspisivanju javnog poziva za sufinansiranje aktivnosti energetske sanacije kojima se smanjuje utrošak energenata za grejanje stambenih objekata, objavljen 30. decembra prošle godine, prestaje da teče, saopšteno je iz kabineta predsednika opštine Dimitrovgrad.

U saopštenju se navodi da se rok za podnošenje prijava prekida do daljeg radi obrade do sada pristiglih prijava i provere stanja preostalih sredstava namenjenih za sufinansiranje aktivnosti energetske sanacije.

O eventualnom nastavku konkursa javnost će biti blagovremeno informisana na sajtu opštine Dimitrovgrad, stoji u saopštenju.

U obrazloženju se navodi da je predsednik opštine Vladica Dimitrov 30. decembra prošle godine doneo odluku o raspisivanju javnog poziva za sufinansiranje aktivnosti energetske sanacije kojima se smanjuje utrošak energenata za grejanje stambenih objekata. Dalje se kaže da je navedenom odlukom predviđeno da konkurs bude otvoren do utroška sredstava, kao i da je u prethodnom periodu pristigao veliki broj prijava te one moraju biti obrađene i mora se uraditi provera stanja preostalih sredstava izdvojenih za ovu namenu, te da je imajući u vidu sve ove činjenice, predsednik opštine doneo ovakvu odluku.

Detaljnije na sajtu opštine Dimitrovgrad.

Izvor: Opštine Dimitrovgrad

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar