Stonoteniseri “Mladosti” savladali vodeću “Vlasinu”

U 12. kolu Kvalitente lige A Stonoteniskog saveza centralne Srbije, stonoteniseri “Mladosti” savladali su minulog vikenda u Bosilegradu vodeći tim lige ekipu “Vlasine” iz Vlasotinca rezultatom 4:3.

Dve pobede za bosilegradski tim je ostvario Preslav Piperov. On je savladao Sašu Mladenovića sa 3:1 i Milana Kocića identičnim rezultatom. Drugi poraz Saši Mladenoviću naneo je Luka Nikolov rezultatom 3.0. U odlučujućem sedmom gemu dubl “Mladosti” u sastavu Preslav Piperov i Luka Nikolov bio je uspešniji od gostujućeg dvojca Milan Kocić i Đorđe Kocić rezultatom 3:1 i tako doneo važnu pobedu svom timu, a gostima naneo drugi prvenstveni poraz.

Trener bosilegradske “Mladosti” Nikola Taleski nije krio zadovoljstvo ostvarenim uspehom protiv najbolje ekipe u ligi i naglasio da su njegovi puleni pružili fenomenalnu igru, kao i da je velika želja za pobedom presudila subotnji duel.

“Mladost” sada ima tri pobede na svom kontu, a u narednom kolu odmeriće snage protiv ekipe “Antispina” iz Niša. Meč se igra idućeg vikenda u Bosilegradu.

A. Todorov

Foto: Stonoteniski klub “Mladost” Bosilegrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar