a

Stonoteniseri “Mladosti” poraženi od “Antispina”

U 13. kolu Kvalitetne lige A Stonoteniskog saveza centralne Srbije stonoteniseri “Mladosti” poraženi su minulog vikenda u Bosilegradu od ekipe “Antispina” iz Niša rezultatom 4:2.

Oba poena za bosilegradski tim osvojio je Preslav Piperov. On je najpre savladao Dušana Jocića rezultatom 3:0, da bi zatim identičnim rezultatom bio bolji i od Dejana Mitića. Luka Nikolov i Nikola Zaharijev su pretrpeli po 2 poraza.

Trener bosilegradskog kluba Nikola Taleski je istakao da ostaje žal za pobedom jer je ,kako kaže, Nikola Zaharijev imao priliku da u drugom meču donese prednost njegovoj ekipi od 2:0, ali je izgubio taj dvoboj uprskos vođstvu od 7:1 u petom gemu.

U narednom kolu “Mladost” gostuje ekipi “Elida” iz Donjeg Dušnika idućeg vikenda.

A. Todorov

Foto: Stonoteniski klub “Mladost” Bosilegrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar