Nova naredba Opštinskog štaba za vanredne situacije

Zbog povećanog broja zaraženih koronavirusom na teritoriji opštine Dimitrovgrad u poslednjih nedelju dana i nakon razmatranja trenutne epidemiološke situacije, Opštinski štab za vanredne situacije doneo je danas naredbu kojom se Osnovnoj školi “Hristo Botev” nalaže realizacija nastave na daljinu na osnovu Preporuke Centra za kontrolu i prevenciju bolesti Zavoda za javno zdravlje Pirot.

Pored roga, preporučuje se Predškolskoj ustanovi „8. Septembar“ da vaspitno-obrazovni rad organizuje tako što će u predškolskoj ustanovi boraviti deca čija su oba roditelja radno angažovana, dok će za ostalu decu vaspitno-obrazovni rad biti organizovan po principu vaspitno-obrazovnog rada na daljinu.

Takođe se preporučuje svim ustanovama na teritoriji opštine Dimitrovgrad, JP „Komunalac“ i Opštinskoj upravi opštine Dimitrovgrad, da svoj rad organizuju na sledeći način: svi zaposleni koji su primili drugu dozu vakcine protiv KOVID-19, kao i oni koji su bolest preležali ostaju na svom radnom mestu. Svi koji ne spadaju u tu grupu prelaze na rad od kuće, osim zaposlenih koji su neophodni u procesu rada po osnovu rešenja direktora ili načelnika Opštinske uprave.

Naredbu možete pogledati u celosti.

This image has an empty alt attribute; its file name is 191-683x1024.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 192-683x1024.jpg

Izbor: Opština Dimitrovgrad

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar