Stoni tenis: Pobede “Mladosti” i “Caribroda”

U 14. kolu Kvalitetne lige A Stonoteniskog saveza centralne Srbije stonoteniseri bosilegradske “Mladosti” ostvarili su pobedu minulog vikenda na gostovanju ekipi “Elida” iz Donjeg Dušnika rezultatom 4:1, dok je “Caribrod” takođe upisao pobedu na gostovanju ekipi “Naisusa” u Nišu rezultatom 4:2.

This image has an empty alt attribute; its file name is 224-1-1024x683.jpg

Dve pobede za “Mladost” ostvarli su Preslav Piperov i Luka Nikolov. Piperov je najpre bio bolji od Zorana Krstića rezultatom 3:0, da bi identičnim rezultatom slavio i u duelu protiv Miljana Miljkovića. Nikolov je sa 3:2 savladao Miljana Miljkovića, da bi zatim sa 3:0 pobedio i Dalibora Miljkovića.

Trener “Mladosti” Nikola Taleski bio je zadovoljan izdanjem svojih pulena, njihovim zalaganjem i načinom na koji su trenirali u poslednja dva meseca što je rezultiralo još jednom pobedom u nizu. On je pohvalio borbenost i pobednički duh svojih igrača i dodao da ako nastave istim tempom mogu da se nadaju boljem plasmanu na tabeli.

U sledećem kolu “Mladost” dočekuje idućeg vikenda u sali osnovne škole “Georgi Dimitrov” u Bosilegradu ekipu “Top spina 2” iz Vranja.

This image has an empty alt attribute; its file name is 225-1-1024x683.jpg

Što se tiče dimitrovgradskih stonotenisera oni su upisali još jednu rutinsku pobedu. Dva poena “Caribrodu” doneo je Aleksandar Sokolov. On je savladao Nebojšu Bogdanovića sa 3:0 i Bobana Filipovića identičnim rezultatom. Po jednu pobedu ostvarili su Zoran Vasilov protiv Bobana Filipovića i Nenad Stojanov protiv Nebojše Bogdanovića.

U narednom kolu stonoteniseri “Caribroda” dočekuju u hali u Sportskom centru Park u Dimitrovgradu ekipu “Medijane 2” iz Niša.

A. Todorov

Foto: STK “Mladost” / Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar