a

Bronzano odličje za Angela Ivanova na Prvenstvu Srbije u Beogradu

Mladi kartista Angel Ivanov okitio se bronzanom medaljom na Prvenstvu Srbije za poletarce, pionire i nade, koje je 3. aprila održano u hali sportova “Ranko Žeravica” u Beogradu. Ivanov je branio boje karate kluba “Caribrod” u kategoriji muških nada 2008. godište klasa C.

U kategoriji ženskih nada 2009. godište klasa D nadmetala se Sara Slavov, koja nije uspela da se domogne medalje, ali je njeno prvo učešće na državnom prvenstvu veliki uspeh, kažu u karate klubu.

Angel Ivanov i Sara Slavov su plasman za ovo državno takmičenje obezbedili početkom marta u Čačku na Prvenstvu karate saveza užeg regiona.

P. Videnov

Foto: Karate klub “Caribrod”

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Ostavi komentar