Stoni tenis: “Caribrod” i “Mladost” nastavili sa pobedama

U 17. kolu Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije, stonoteniseri “Caribroda” savladali su minulog vikenda u sportskoj hali u Dimitrovgradu ekipu “Belog Polja” iz Surdulice rezultatom 4:1, dok je “Mladost” iz Bosilegrada bila bolja od ekipe “Stonija” u Nišu rezultatom 4:3.

This image has an empty alt attribute; its file name is 180-1-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 181-1-1024x683.jpg

Po dve pobede za dimitrovgradski tim ostvarili su Nenad Stojanov i Zoran Vasilov koji su na taj način doneli nove bodove za svoj klub. “Caribrod” je u dosadašnjem toku prvenstva ostvario učinak od 12 pobeda i 3 poraza i u narednom kolu idućeg vikenda ga očekuje derbi u Knjaževcu protiv istoimene ekipe.

This image has an empty alt attribute; its file name is 182-1-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 183-1-1024x683.jpg

Za razliku od “Caribroda” koji je lako izašao nakraj sa ekipom iz Surdulice, “Mladost” je posle uzbudljivog meča u Nišu došla do nove pobede.

Trener bosilegradskih stonotenisera Nikola Taleski nije krio zadovoljstvo još jednim trijumfom u nizu, a ujedno je pohvalio svoje igrače na zalaganju koje su pokazali tokom meča sa neugodnom ekipom “Stonija”.

“Mladost” zauzima 7. mesto na prvenstvenoj lestvici sa skorom od 6 trijumfa i 10 poraza, a u narednom kolu bosilegradska ekipa je slobodna.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić / Stonoteniski klub “Mladost” Bosilegrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar