Na Novosadskom sajmu online “Dani poljoprivrede” od 18. do 21. maja

Pošto epidemiološki uslovi i dalje ne dozvoljavaju održavanje sajmova u tradicionalnom formatu, Novosadski sajam je odlučio da na online platformi www.expoonline.rs organizuje „Dane poljoprivrede“. Događaj se organizuje od 18. do 21. maja kako bi se izlagačima olakšao plasman proizvoda i usluga i pružila još jedna prilika za promociju agrara.

S obzirom na predstojeće subvencije iz nacionalnih fondova preko Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva za brigu o selu, podršku paorima iz Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, IPARD programa i Fondacije „Prosperitati“, „Dani poljoprivrede“ u maju biće odlična online prilika izlagačima da ponude, a poljoprivrednim proizvođačima da se upoznaju sa najnovijim modelima poljopirvredne mehanizacije i priključnih mašina, saopštavaju iz Novosadskog sajma.

Mogućnost da se predstave u online okruženju imaće pojedinci i predstavnici firmi koje se bave agrarom – od proizvođača do prerađivača, finansijskih institucija, organizacija i udruženja.

Iz Novosadskog sajma navode da sajmove “licem u lice” ipak ne može u potpunosti da zameni veb okruženje, pa je ova institucija odlučna u nameri da 88. međunarodni poljoprivredni sajam organizuje od 18. do 24. septembra, u halama i na otvorenom prostoru, očekujući povoljne zdravstveno-bezbednosne uslove.

Izvor i foto: agrosmart.net

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar