Stoni tenis: “Mladost” savladala “Belo Polje”, “Caribrod” bolji od “Anti Spina”

U zaostalom susretu 19. kola Kvalitetne lige A Stonoteniskog saveza centralne Srbije, stonoteniseri “Mladosti” savladali su minulog vikenda u Bosilegradu ekipu “Belog Polja” iz Surdulice rezultatom 4:0, dok su stonoteniseri “Caribroda” u okviru 20. prvenstvenog kola bili bolji od ekipe “Anti Spina” u Nišu rezultatom 4:3.

This image has an empty alt attribute; its file name is 66-1-1024x683.jpg

Novu pobedu boslegradskom timu doneli su Preslav Piperov, Nikola Zaharijev i Luka Nikolov. Piperov je sa 3:0 savladao Miloša Velinovića i Ivicu Đorđevića, Zaharijev je sa identičnim rezultatom bio bolji od Ivice Đorđevića, dok je Nikolov sa 3:2 nadigrao Marka Miloševića.

This image has an empty alt attribute; its file name is 67-1-1024x683.jpg

Trener “Mladosti” Nikola Taleski nije krio zadovoljstvo novom pobedom u nizu i zahvalio se, kako je rekao, prijateljima iz Surdulice na fer i korektnoj igri. “Naš meč ne nosi samo epitet običnog meča,već naš južnjački derbi, meč za prestiž i meč drugarstva. Na terenu rivali, van njega drugari, naglasio je Taleski.

This image has an empty alt attribute; its file name is 68-1-1024x683.jpg

Za razliku od “Mladosti” koja je ostvarila ubedljivu pobedu, stonoteniseri “Caribroda” su do pobede došli tek nakon sedam odigranih gemova. U odlučujućem meču dimitrovgradski dubl Aleksandar Sokolov i Nenad Stojanov bio je bolji rezultatom 3:0 od domaćeg dubla u sastavu Dušan Jocić i Dejan Mitić.

U narednom 21. kolu Kvalitentne lige A Stonoteniskog saveza centralne Srbije “Mladost” dočekuje ekipu “Bor 2”, dok “Caribrod” u derbiju kola gostuje “Vlasini”.

A. Todorov

Foto: Stonoteniski klub “Mladost” / Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar