a

“Mladost” poražena od “Pavlovca”

U 19. kolu Pčinjske okružne lige, fudbaleri “Mladosti” poraženi su tokom minulog vikenda na gostovanju ekipi “Pavlovca” ubedljivim rezultatom 5:1.

Bosilegradska ekipa zauzima 12.poziciju na prvnstvenoj lestvici sa 19 osvojenih bodova, dok je tim Pavlovca 3. na tabeli sa 33 boda na svom kontu.

U narednom kolu izabranici trenera Vladice Manasieva dočekuju na stadionu Peskara u Bosilegradu ekipu Vihora idućeg vikenda.

A. Todorov

Foto: Vladimir Krojf Zahariev

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar