Smena oblaka i sunca

U ponedeljak na severu Srbie će preovlađivati sunčano. U ostalim krajevima promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab do umeren, na severu i zapadu Srbije severni i severoistočni, a u ostalim krajevima promenljiv. Najviša dnevna temperatura od 23 do 28 stepeni.

U utorak promenljivo oblačno, na severu i zapadu Srbije sa dužim sunčanim intervalima, a u brdsko-planinskim predelima sa lokalnom pojavom kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severni. Najniža temperatura od 12 do 16, a najviša od 24 do 28 stepeni.

U sredu promenljivo oblačno, na severu i zapadu Srbije sa dužim sunčanim intervalima, a na istoku i jugu sa lokalnom pojavom kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severni. Najniža temperatura od 12 do 17, a najviša od 25 do 28 stepeni.

Promenljivo oblačno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i u četvrtak. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 12 do 17, a najviša od 23 do 26 stepeni.

Od 11. do 15. juna biće umereno toplo, u brdsko-planinskim predelima na jugozapadu, jugu i istoku Srbije nestabilno sa popodnevnim pljuskovima i grmljavinom, dok se u ostalim krajevima očekuju duži sunčani intervali.

Izvor: RHMZ

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar