Turnir u malom fudbalu “Dimitrovgrad 2021”: Počela nadmetanja u mlađim kategorijama

Trećeg takmičarskog dana na tradicionalnom 57. turniru u malom fudbalu u Dimitrovgradu na programu su bila tri susreta u mlađim kategorijama i tri u seniorskoj konkurenciji.

U konkurenciji starijih pionira Real Caribrod je savladao Babušnicu sa 5:1, dok je Balkanski bio bolji od ekipe My Freedom rezultatom 7:1. Kod mlađih pionira Babušnica je zabeležila pobedu u duelu protiv tima Mi smo ta ekipa sa 6:2.

U seniorskoj konkurenciji u grupi A, FK Željuša i Džukijevi puleni igrali su nerešeno 4:4. U grupi B, No name je savladao Motellongue sa 4:3, dok je Hotel Hepi bio bolji od Mlekare Marinković sa ubedljivih 7:1.

Četvrog takmičarskog dana igra se šest utakmica. U konkurenciji starijih pionira, u 19:00 sati, sastaju se Balkanski i Real Caribrod, a od 19:30 časova u konkurenciji mlađih pionira igraju Balkanski i Mi smo ta ekipa. U 20:00 časova igra se još jedan meč kod starijih pionira, a snage će odmeriti Real Caribrod i My Freedom.

Seniorski deo turnira u 20:30 časova otvoriće duel u grupi B između ekipa No name i Hotel Hepi. Drugi meč u grupi B igra se u 21:20 sati, a snage će odmeriti Motellongue i Mlekara Marinković. Poslednji meč večeri na programu je u 22:10 časova. U grupi A sastaju se Fiesta Matleks i Real Caribrod.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar